Daar verlangen we allemaal toch naar in het leven, maar soms geloven we er gewoonweg niet meer in dat het nog komt. Of misschien heb je nooit een droom gehad. Je leeft van dag tot dag met wat er op je pad komt. Het leven is zoals het is en je laat het gewoon gebeuren. 

Jouw leven kent veel ups en downs en soms meer downs dan ups. De prins op het witte paard is niet gekomen. Je huwelijk was nou niet bepaald wat je verwacht had. Je wilde zo graag uitstappen om met een nieuwe opleiding of baan te beginnen, maar je durft het niet. Je denkt dat je het toch ook niet kunt en dat zeggen mensen om je heen trouwens ook altijd. Het voelt allemaal onrechtvaardig en zinloos. 

Zoals een mens denkt zo is hij.

Maar…

Als het nu toch wel eens kon gebeuren dat jouw verlangens zouden uitkomen.

Hoe zou jouw leven er dan gaan uitzien?

Vraag je je dat wel eens af als je kijkt naar de mogelijkheden die er zeker zijn. Jij hebt meer in je mars dan je denkt. Jij bent degene die de keuzes maakt over wat jij wilt. Het is een strijd in je denken met argumenten die vaak niet reëel zijn. Zou je er vandaag eens goed over na willen denken. Ga het eens opschrijven wat nu jouw talenten en vaardigheden zijn. Of de droom die je als klein meisje had. 

Zet alles eens op een rij

Stel jezelf deze twee vragen: 

  • “Kan ik een verandering brengen in mijn leven en wat heb ik daarvoor nodig?”
  • “Wie zou mij daarbij kunnen helpen?”

Mijn antwoord is volmondig:  “Ja, ook jij kunt het.”

Je bent te kostbaar om niet uit de verf te komen en ik wil jou daar graag bij helpen.

Zet die stap, met liefde laat ik jou zien dat ook jij er toe doet.

Iedereen is uniek en te belangrijk om niet tot ontplooiing te komen.

Jij bent altijd geliefd.