Maudi de Boer

Over mij

Speciaal
voor vrouwen
en jongeren

Altijd geliefd

Mijn naam is Maudi de Boer. Na een leven van gebrokenheid, afwijzing en misbruik kwam er een moment waarop ik begreep dat ik Altijd Geliefd ben. Daardoor leerde ik mijzelf accepteren, waarop een proces van herstel volgde. Nu kan ik zeggen dat mijn leven is gaan schitteren. Hierdoor is mijn droom ontstaan, om aan anderen door te geven wat ik zelf heb ervaren. Het is mijn passie om vrouwen te begeleiden naar een bloeiend bestaan.

Samen met mijn man heb ik jarenlang verschillende doelgroepen mogen coachen. Zo hebben wij 20 jaar een rehabilitatiecentrum geleid. Ook in mijn opleiding als coach bij Total Balance heb ik veel nieuwe inzichten gekregen.

Mijn man en ik zijn meer dan 35 jaar getrouwd en we hebben zes kinderen en vijf kleinkinderen.

Zelf heb ik geleerd om van elke fase van mijn leven te genieten, ook al gaat het soms wat minder.

WEER HET ULTIEME GEVOEL HEBBEN DAT JIJ ER TOE DOET

Waarom persoonlijke coaching

Het leven brengt veel goede, maar ook minder mooie dingen met zich mee. We kunnen gerust zeggen: soms ook hele nare gebeurtenissen.  Dit kan zo’n impact hebben op je persoonlijkheid en jouw functioneren in zowel je leven, huwelijk, gezin alsook in de maatschappij. Je hebt niet meer het idee dat je tot je recht komt. Je bent meer bezig met overleven dan leven. Je bent constant moe en je hebt een gevoel van wanhoop.

Als je er zelf niet meer uitkomt en de neerwaartse spiraal steeds verder naar beneden gaat, is het tijd om hulp in te roepen.

Wat is het dan fijn als iemand samen met jou de lijn van je leven nagaat. Waarom ben je nou precies vastgelopen? Veel negatieve dingen uit ons verleden slaan we op in ons onderbewustzijn. Dit komt in het dagelijks leven geregeld de kop opsteken, wat je helemaal niet wilt.

Jouw uniciteit moet weer helder worden. Daar help ik jou graag bij. Je mag weer gaan dromen over wat je werkelijk wilt. Ook mag je bepaalde waarden leren toepassen in het leven, zoals bijvoorbeeld vergeven of liefhebben.

Persoonlijke passies moeten voor jou weer de boventoon gaan voeren, want daar krijg je energie van.

Toen ik er bij mijzelf achter kwam wat mijn persoonlijke dromen en interesses waren werd ik daar heel blij van. Elke dag werd weer een feestje!

Coaching

Werkwijze

In een korte, telefonische kennismaking bespreken we jouw hulpvraag. Als er een klik is plannen we vervolgens een eerste persoonlijke in-take. Tijdens deze intake maken we de balans op en bespreken we de route die we samen zullen gaan.

We gebruiken het werkboek van Total Balance. Dit is een hele creatieve manier van werken, waarbij je naast de coaching sessies opdrachten mee krijgt waar je thuis mee aan de slag kunt.

Jij leert keuzes te maken, zodat jouw verleden je los zal moeten laten. Je zal tot bloei komen, met alle unieke talenten en vaardigheden die jij gekregen hebt

Er wordt een prijs van 85 euro/uur gerekend, deze wordt niet vergoed door de ziektekostenverzekering. Wel zijn er soms vergoedingsmogelijkheden via het UWV voor coaching trajecten, als je een uitkering hebt.
En veel werkgevers hebben een budget voor persoonlijke ontwikkeling en re-integratie, zodat jij als werknemer door coaching geholpen wordt om verder te komen.

Altijd Geliefd is aangesloten bij Total Balance christelijke coaching.

Het is nu jouw tijd

Meld je hier aan voor een vrijblijvende telefonische kennismaking.