Help mijn lichaam doet niet meer wat ik wil

Al een tijdje merk ik dat ik niet meer spontaan kan doen tegen mensen, zo vreemd want dat gaat tegen mijn karakter in. Ook ben ik de laatste tijd steeds ziek. Dan weer hoofdpijn en regelmatig ben ik misslijk. Ik vraag mezelf steeds af wat er met mij aan de hand is. Maar ik denk dan als ik een paar keer vroeg naar bed ga is het zo wel weer over. Maar ik moet het tegendeel onder ogen zien want mijn denken lijkt wel een draaimolen. De balans in mijn denken is weg. Ook het slapen wat ik altijd goed kon is nu elke nacht over gegaan in wakker liggen alvorens heel slecht in slaap te zijn gekomen.

Mijn vrienden zeggen dat ik het toch echt wel rustiger aan moet gaan doen. Dat doe ik toch ook, ik werk nu nog maar 40 in plaats van 55 uur per week en ja soms moet ik in de avond nog wel wat mailtjes weg werken. Mijn drie kinderen heb ik in de avond al snel op bed liggen van 7, 10 en 13 jaar. Dan heb ik nog wel een paar uurtjes voor mijzelf toch?

De éne week zijn de kids bij mijn ex en de andere week bij mij. Die van 13 jaar heeft wel hulp nodig op de middelbare school, want het valt haar wel pittig. Ze komt soms huilend thuis bij mijn moeder die hen voor mij opvangt na school. Als ik klaar ben met werken haal ik ze op een dan hoor ik iedere keer die  klaagzang van mijn moeder over de kids. Ze missen mij en vinden mij kortaf.  Echt, ik weet niet meer hoe ik alle ballen hoog moet houden. Ik ben zo moe!

Herken jij jezelf in deze jonge hectische alleenstaande moeder?

Komt het in je op om eens aan de bel te trekken van “hallo” ik heb hulp nodig!

Het is echt geen schande om hulp te vragen van een professionele Life Coach en zeker iemand die uit eigen ervaring weet dat je er met hulp echt uitkomt. Maar dan moet je je je schaamte en trots misschien aan de kant leggen

Zo mooi als ik een tijdje met je leven mee mag lopen dan kunnen we samen alles weer eens op een rijtje zetten en op orde brengen. Dat is toch heerlijk om zo weer rust te vinden voor jezelf.

Het heeft bij veel mensen als een nieuw begin gevoelt om met frisse energie weer de toekomst in kunnen kijken.