Wat doet afwijzing in je leven?

Wat afwijzing doet in je leven is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Het is als een wapen dat constant op jou gericht is en jou beangstigt of verlamd, dat het elk moment kan afgaan. Het maakt je onzeker, minderwaardig en soms zo ernstig dat je alle waardigheid over jezelf bent kwijt geraakt. Je vergelijkt jezelf voortdurend met anderen en vindt jezelf nooit goed genoeg. Het kan van kwaad tot erger worden, waarin jij jezelf uiteindelijk compleet afkeurt met alle emotionele en mentale gevolgen van dien. 

Laat het niet zo ver komen!

 Dit patroon werkt door tot in je hersenen, deze reageren erop met uiteindelijk een ingesleten route die voor jou heel normaal lijkt, maar het natuurlijk niet is. Leugens zijn voor jou waarheid geworden, je bent het allemaal gaan geloven.

Uitspraken van ouders, familieleden, vrienden of leraren hebben jouw leven bepaald. En als je social media moet geloven is er eigenlijk geen hoop meer voor jou.

 Je bent afgeschreven, opgegeven en uitgerangeerd. Je bent het zwarte schaap, de zero, de afvallige van de familie, de verslaafde, de excentrieke en de vreemde eend in de bijt. Van jou zal nooit iets terecht komen, je zult altijd pech hebben in je leven of menen dat er ooit iets goeds uit jou zal komen. Je maakt nooit iets af en je weet niet wat je wilt. Kortom je bent de grootste fout dat je geboren bent en de mislukkeling  voor altijd.

Help!
Kom ik hier ooit nog uit?

Absoluut, jouw leven doet er alles toe dat je op de juiste Weg komt en jij jouw Waardigheid weer in gaat zien. Je bent namelijk “Altijdgeliefd” door God,  Die van onvoorwaardelijke liefde is. Hierin heb je hulp nodig om dingen anders te gaan zien.

Drie vragen voor jou:

Wil jij hieruit komen?
Ben je bereidt om te investeren in jouw leven?
Laat je toe dat iemand een tijdje met jou mee mag lopen?

 Als alle drie de vragen met “Ja” zijn beantwoord, dan ben je er klaar voor om een verandering toe te laten.

En Eindelijk af te rekenen met die Kracht van Afwijzing.