Soms kom je in je leven op een punt dat je door de bomen het bos niet meer ziet.

Je hoofd is als een vergiet, je concentratie vermogen lijkt wel verzadigd………………………….. Het is alsof je niet meer echt leeft, maar geleefd word door een constante stroom van omstandigheden, gedachten, verwarring, angsten en éénzaamheid.

Je wilt schreeuwend om hulp roepen maar je durft het niet want je weet niet wat er met je aan de hand is. Het lijkt alsof je leven niet meer van jou is en het door je handen glipt. Emotioneel ben je zo vol, je huilt constant of helemaal niet meer. Er zijn teveel emoties en omstandigheden die jou het leven zwaar maken. Je schaamt je voor je omgeving, omdat je het leven niet echt meer aan kunt en hoopt dat je er zonder hulp misschien toch wel vanaf komt.

De mensen om jou heen begrijpen jou niet en zeggen dat het vanzelf weer over gaat. Waarom hulp vragen? Waarom Counseling ?

Heel éénvoudig

Het is nodig om nu tijd voor jezelf te vragen. Het voelt alsof het de Mount Everest is waar je niet overheen kan komen.

Vaak zijn het helemaal niet zulke hoge bergen als je denkt of voelt, maar veelal kleine molshoopjes. Daarom heb je iemand nodig die jou Counseling geeft om die hoopjes stuk voor stuk op te ruimen.

Counseling voor een tijdje, raadgevingen en hulp van een life coach brengt jouw leven weer in balans. Je verwerkt de opgestapelde emoties en krijgt weer helder zicht op jezelf. Laten we eerlijk zijn, hoeveel mensen hebben vandaag de dag dezelfde symptomen?

En zeker in een tijd als deze komen we veelal bij onszelf uit en moeten we er toch echt iets mee. Hoe eerder je start met counseling hoe sneller je weer met je leven verder kunt. Dat is toch wat jij verlangt?

Wacht niet langer en wil je een kleine intake doen? Neem contact met me op.